- Цинк (Zn) - 50%
Характеристики на продукта
Физично състояние | Концентрат суспензия |
---|---|
Цвят pH във вода (1% конц) | бял 7-9 |
Гъстота | 2000 гр./ 1л |
Разтворимост | свободно течащ |
Почвено приложение
Култура | Начин на приложение | Доза см3/дкa |
---|---|---|
Зеленчуци | От сеитбата до края на сезона при всяка поливка. | 100 |
Овощни | При всяка поливка, В зависимост от фазата плодовете и средната доза. | 300 |
Царевица, слънчоглед | От сеитба до 1 месец преди прибиране на реколтата при всяка поливка. | 200 |
Листно приложение
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Оранжерийни култури (домат, пипер, краставица, патладжан) | Третирайте от разсаждането до края на сезона, когато е необходимо. | 50 |
Полско производство (домат, пипер, краставица, патладжан) | Третирайте 4ти-6ти лист и през 10-14 дни, когато е необходимо. | 50 |
Пъпеш, диня | Третирайте в стадий 2-ри - 4-ти лист, повторете, когато е необходимо. | 150 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Зеленчуци (зеле, броколи, спанак) | Третирайте на етап 4-ти - 6-ти лист и с интервал от 10-14 дни, когато е необходимо. | 50 |
Семкови (ябълки, круша дюля) | Третирайте след разпукване на пъпката и след цъфтеж. Употреба по време на цъфтеж не се препоръчва. Прилагайте след прибиране на реколтата, докато все още листата могат да фотосинтезират за възстановяване на хран. елементи за следващия сезон. | 100 |
Костилкови (праскова, слива, череша, кайсия) | Третирайте преди цъфтежа фаза розова пъпка. Третирайте от залагане на плодовете до 1 месец преди прибиране на реколтата с интервали от 2-3 седмици. Прилагайте след прибиране на реколтата, докато все още листата могат да фотосинтезират за възстановяване на хранителните елементи за следващият сезон. | 100 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Ядки (орехи, бадем, лешник и др.) | Третирайте преди и след цъфтежа. Прилагайте след прибиране на реколтата, докато все още листата могат да фотосинтезират, за да възстановят запасите от хранителни вещества за следващия сезон. | 100 |
Житни (пшеница, ечемик, ориз, ръж) | Третирайте при братене. Повторете приложението 2 пъти с 10-14 дневни интервали при наблюдаван умерен или тежък дефицит. | 100 |
Царевица | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. Повторете третирането с интервал от 10-14 дни при среден и тежък дефицит. | 150 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Маслодайни (слънчоглед, рапица) | Третирайте при височина на растенията от 30 см. Повторете след 1-2 седмици при нужда. | 150 |
Бобови (фасул, грах, леща, просо) | Третирайте преди цъфтеж. Повторете 2 пъти с 10-14 дневни интервали при наблюдаван умерен или тежък дефицит. | 150 |
Цитруси | Третирайте при пролетни и есенни леторасли. При тежки дефицити се препоръчва 2-ро приложение на след 10-14 дни. | 150 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Индустриални (тютюн, мак и анасон) | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. Повторете прилагането 1-2 седмици по-късно, ако е необходимо. | 100 |
Фуражни (люцерна, еспарзета) | Третирайте след разклоняване. | 100 |
Памук | Третирайте 3-4 седмици след поникване. | 100 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Грозде | Третирайте на фаза пъпки и залагане на плодове. При необходимост третирайте с интервали 2-3 седмищи с 1/2 доза до оцветяване. | 100 |
Маслини | Третирайте при разпукване на пъпки и отваряне на чашелистчетата. | 150 |
Ягоди | Третирайте във фаза зелена пъпка. Третирайте на етап бяла пъпка и след прибиране на реколтата в етап на повторно развитие. | 75 50 |
Култура | Начин на приложение | Доза см3/100 л вода |
---|---|---|
Картофи | Третирайте след поникване. При тежки недостатъци повторете приложението през интервал от 10-14 дни. | 150 |
Изпратете запитване