- Бор (B) - 6%
- Манган (Mn) - 12%
- Цинк (Zn) - 5,5%
Характеристики на продукта
Физично състояние | Разтворима течност (SL) |
---|---|
Цвят | бял |
pH във вода (1% конц) | 4-6 |
Разтворимост | разтворим във вода |
Препоръчителни дози
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Семкови (ябълки, круши, дюли и др.) | Третирайте преди и след цъфтеж с интервал от 10-14 дни и след прибиране на реколтата, докато листата все още могат да фотосинтезират, за да възстановят запасите от хранителни вещества за следващия сезон. | 250 |
Костилкови (праскови, череши, кайсий и др.) | Третирайте преди цъфтеж. При необходимост повторете прилагането след цъфтеж с интервал 1-2 седмици. Прилагайте и след прибиране на реколтата, докато листата все още могат да фотосинтезират, за да възстановят запасите от хранителни вещества за следващия сезон. | 250 |
Ядки (орехи, лешник, бадем и др.) | Третирайте преди цъфтеж. При необходимост повторете прилагането след цъфтеж с интервал 1-2 седмици. Прилагайте и след прибиране на реколтата, докато листата все още могат да фотосинтезират, за да възстановят запасите от хранителни вещества за следващият сезон. | 250 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Житни (пшеница, овес, ечемик) | Третирайте между фазите братене и удължаване на стъблото. Ако е необходимо, повторете третирането с интервал 10-14 дни. | 350 |
Бобови | Третирайте преди цъфтеж. Повторете след цъфтеж с интервал от 1-2 седмици. | 250 |
Маслодайни (слънчоглед, рапица, сусам и др.) | Третирайте след като височината на растенията достигне 30 см. Повторете приложението с интервал от 1-2 седмици, ако е необходимо. | 300 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Индустриални р-я (тютюн, анасон, роза и др.) | Третирайте след като височината на растенията достигне 30 см. Повторете приложението с интервал от 1-2 седмици, ако е необходимо. | 300 |
Грудкови (картофи, цвекло, моркови и др.) | Третирайте във фаза 6-ти - 8-ми лист. Повторете приложението с интервал от 1-2 седмици, ако е необходимо. | 300 |
Домат, пипер, краставици, патладжан, тиквички и др. | Третирайте преди и след цъфтеж. Повторете с интервал от 10-14 дни. | 300 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Листни зеленчуци (маруля, спанак, зеле и др.) | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. | 300 |
Царевица | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. Повторете 10-14 дни по-късно от първото приложение. | 400 |
Лозя | Първо третиране във фаза реса. Второ третиране при оформяне на зърната. | 250 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Памук | Третира се в начално развитие и преди цъфтеж. | 300 |
Ягоди | Третирайте преди цъфтеж. Повторете третирането с интервал от 10 – 14 дни. | 200 |
Диня и пъпеш | Третирайте преди и след цъфтеж. | 200 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Ориз | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. Повторете след 10 дни. | 400 |
Декоративни р-я | Третирайте в ранно развитие. Повторете третирането с интервал от 10 – 14 дни. | 200 |
Култура | Начин на приложение | Доза гр/100 л вода |
---|---|---|
Фуражни (еспарзета, фий грах) | Третирайте във фаза 4-ти - 6-ти лист. Повторете приложението с интервал от 1-2 седмици, ако е необходимо. | 300 |
Почвено приложение | Внася се със системи за капково напояване. Повторете приложение, ако е необходимо. | 300 гр/дка |
Изпратете запитване