- Калций (CaO) - 6,7%
- Магнезий (MgO) - 2,7%
- Допълнителни аминокиселини - 33,5%
Характеристики на продукта
Физично състояние | Разтворима течност (SL) |
---|---|
Цвят pH във вода (1% конц) | кафяв 4-5 |
Гъстота | 1330 гр./ 1 л |
Разтворимост | разтворим във вода |
Препоръчителни дози
Култура | Начин на приложение | Доза мл/100 л вода |
---|---|---|
Семкови (ябълки, круши, дюли и др.) | Третирайте преди и след цъфтеж, за да увеличите студоустойчивостта. Третирайте при залагане на плодовете за подобряване на качеството. | 250 |
Костилкови плодове | Третирайте преди и след цъфтеж, за да увеличите студоустойчивостта. Третирайте при залагане на плодовете за подобряване на качеството. | 250 |
Ядки (орехи, лешник, бадем и др.) | Прилагайте преди и след цъфтеж с едноседмичен интервал. | 300 |
Култура | Начин на приложение | Доза мл/100 л вода |
---|---|---|
Житни (пшеница, ечемик и др.) | Третирайте във фаза 3-ти лист – начало на братене за по-добра студоустойчивост. | 250 |
Бобови (грах, просо, бобо и др.) | Прилага се след поникване в продължение на 4 седмици с интервал от 1-2 седмици. Приложенията трябва да обхващат целите растения. | 200 |
Маслодайни (слънчоглед, рапица, сусам и др.) | Прилага се след поникване в продължение на 4 седмици с интервал от 1-2 седмици. Приложенията трябва да обхващат целите растения. | 200 |
Култура | Начин на приложение | Доза мл/100 л вода |
---|---|---|
Технически (тютюн, чай, мак и др.) | Третирайте на етап 4-6-ти лист. Повторете 2 седмици по-късно. | 200 |
Картофи, цвекло, моркови, лук, чесън, репички | Прилага се след поникване. Повторете след 2 седмици. | 250 |
Домат, пипер, краставици, патладжан, тиквички и др. | Третирайте две седмици след разсаждане и повтаряйте с интервал от 14 дни. Препоръчват се минимум 3 третирания. | 150 |
Култура | Начин на приложение | Доза мл/100 л вода |
---|---|---|
Карфиол, зеле, брюкселско зеле, броколи, салата, спанак | Третирайте 2-3 седмици след поникване (разсаждане). Повторете след 7 дни. | 200 |
Царевица | Третирайте във фаза 4-6-ти лист. Повторете при нужда. | 300 |
Грозде | Първо третиране при дължина на леторасла 10-15см, второ при 4-5 мм размер на зърното, повторете след 7 дни. | 250 |
Култура | Начин на приложение | Доза мл/100 л вода |
---|---|---|
Ягоди | Третирайте две седмици след старт на вегетацията. Повторете след 14 дни. | 200 |
Диня и пъпеш | Прилага се след поникване в продължение на 4 седмици с интервал от 7-14 дни. | 200 |
Почвено приложение | Приложение с капково напояване. Прилагайте, когато е необходимо. | 0,5-1,5 л/дка |
Изпратете запитване