- Подобрен растеж на корените, оптимален азотен метаболизъм.
- Подобрено развитие на растението.
- Оптимална фотосинтеза.
- Подобрена толерантност към оксидативен стрес.
- Подобрен цъфтеж и качество на плодовете.
- Подобрена концентрация на калций в плодовете и по по-добрата трайност.
Състав:
- Нитратен Азот (N-NO3) - 13,7% min
- Калиев Оксид (К2О) - 46,3 % min
- Разтворимост ( g/l at 20°C) 316
- Неразтворими частици < 0,02%
- ЕС (mS/см at 25°C) - 1,3
- Цвят - бял
Култура |
Доза |
Фаза на приложение |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Култура | Доза | Фаза на приложение |
---|---|---|
Зеленчуци | 2-5кг/дка | В края на периода на цъфтеж до края на периода на плододаване. |
Овощни | 2-5 кг/ дка | В края на периода на цъфтеж до края на периода на плододаване. |
Лозя | 1-3кг/дка | В края на периода на цъфтеж до края на периода на плододаване. |
Зърнено -житни / Маслодайни | 2%р-р | В края на периода на цъфтеж до края на периода на плододаване. |
Изпратете запитване