Crucianelli S.A.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
  
  
    
Crucianelli

За компанията

Crucianelli S.A. е една от компаниите, които ръководят пазара на сеялки в Аржентина, с повече 70 дилъра, както и с дистрибутори в целия свят. Заводът на Crucianelli се простира на площ от от 60 000 м2 и е оборудван с най-модерната технология за гарантиране на качествени продукти и комфортна, надеждна и безопасна работна среда.

Green Ground е официален представител на сеялките Crucianelli в България.

Нашата мисия е да придружим производителя през целия процес на намиране на идеалната машина, персонализирайки производството така, че да се адаптира към конкретната почва.Демонстрация на Crucianelli DrilorМожете да се възползвате от специални преференциални условия за лизинг от нашите партньори:
Безупречна No-Till сеитба с Crucianelliи мярка 4.1 на ПРСР!

Аржентинският топ бранд при No-Till сеялките вече е в България, представен от Green Ground. Днес най-доброто е още по-достъпно с подкрепата за иновативни решения и технологии, предвидена в подмярка 4.1 на Програма за развитие на селските райони!

Защо?

 • Най-добрите аржентински No-till сеялки, със заявка за световни лидерски позиции, предлагат безупречна сеитба и богат набор от патентовани технологични решения, чиято цел е една – да направи работата на земеделския производител по-лесна, по-предвидима и неподвластна на грешки, и в крайна сметка – по-печеливша. Crucianelli предлага различни модели и нива на оборудване сеялки, включително и комбинирани такива – за пролетни и есенни култури. На практика, всяко стопанство може да открие своя перфектен партньор за безупречна директна сеитба в лицето на някой от моделите на Crucianelliи техните различни конфигурации. Plantor, Drilor, Nueva Pioneraи Gringa(с активни линкове към съответните страници на сайта) ще бъдат адаптирани специално за нуждите на вашите почви и култури, защото това е Crucianelli – безкомпромисно качество и персонален подход към всеки земеделски производител, доверил се на марката.

Как?

 • Благодарение на Green Ground – официален представител на Crucianelli в България – и подмярка 4.1 на Програма за развитие на селските райони (ПРСР). Предвиденият приоритет за внедряването на иновации в земеделските стопанства дава сериозно предимство на инвестиции в иновативна земеделска техника и нови за стопанството технологии – именно това, което предлага Crucianelli. Иновативният характер на No-Till технологиите, патентованите иновации в моделите на аржентинския топ бранд, както и стремежът на ЕС към опазване на компонентите на околната среда, повишават значително потенциала за успех на проекта, който ще разработим съвместно.

Колко?

 • Внедряването на иновативни технологични решения в земеделските стопанства, каквито са сеялките Crucianelli, гарантира между 50 и 75% съфинансиране на разходи за подобен вид инвестиции по подмярка 4.1 на ПРСР. Максималният размер на проекта е 1,5 млн. евро, но ограничението за покупка на земеделска техника е 250 000 евро – напълно достатъчно за покупката на една безупречна сеялка Crucianelli. Предвид своите приоритети, подмярка 4.1 осигурява по-висок процент на финансиране за иновативна земеделска техника и оборудване, както и за такива, осигуряващи опазването на компонентите на околната среда – отново точно това, което предлага аржентинският лидер.

Кога?

 • Очаква се подмярка 4.1 по ПРСР да бъде отворена в първите дни на м. април 2021 и приемът на проекти да продължи в рамките на 3 месеца. Това означава достатъчно време за подготовка на едни качествени заявления с максимално висок шанс за одобрение и минимален брой контрагенти при реализацията на инвестицията.

Всичко на едно място: безупречни машини, разработено с мисъл проектно предложение, съдействие на всяка крачка по време на оценката, одобрението и изпълнението! Само при нас!

Потърсете ни сега на: 0888 224 451
Email: office@greenground.bg

За Crucianelli