Nueva PioneraМожете да се възползвате от специални преференциални условия за лизинг от нашите партньори:

Изпратете запитване

  • Специални цени за машини на склад

Опции за работна ширина и междуредия

No-Till универсална сеялка за пролетни и есенни култури

Съвременна технология за прецизна сеитба:

Универсална
Pionera е есенна сеялка за директна сеитба с възможност за надграждане за пролетна сеитба, чрез пневматичен кит Precision Planting vSet 1.

Прецизна
Pionera гарантира безупречно копиране на терена, благодарение на своята активна хидравлична система с 4 двойно действащи цилиндри, осигуряващи постоянно равновесно положение на машината спрямо терена. Изсяващите апарати на 32 см. паралелограм, осигуряват перфектно копиране на терена. Pionera е оборудвана и с двойно-дискови изсяващи апарати, чиято роля е да отварят разреза, направен от култерите пред тях. Култерите са разположен на независима греда, за да не внасят смущения при сеитбата. 
При тази система върху изсяващия апарат не е необходимо да бъде приложен голям натиск, което осигурява спокойно движение и добро разпределение на семена и торове. 

Пълен контрол над сеитбата
Pionera осигурява пълна информация за сеитбата в реално време - брой семена в метър и хектар - независимо от културата (пшеница, царевица, кориандър, сорго и др.); отстояние между семената, данни „на живо“ от всеки изсяващ ботуш; следене в реално време за спазване на сеитбената норма и запушвания; алармиране при разминаване със зададените параметри; обороти на турбините, вакуум и налягане в колекторите.

Вярна
Pionera е надеждна сеялка, която дава подробен рапорт за всяко поле: средна и максимална скорост; брой семена в метър и хектар; отстояние между семената; засети декари на час; 
време за засяване на полето; засята площ.

ПРЕЦИЗНО ЗЕМЕДЕЛИЕ
  • Монитор Leaf
  • Променлива сеитбена и торова норма
  • Секшън контрол на база модулизтегли в PDF формат тук