За нас

Екодарпол Болканс е компания, насочена към разработването на иновативни продукти за хранене на растенията. Ние разбираме предизвикателствата, пред които са изправени българските земеделски стопани и вярваме, че предлаганите от нас продукти и услуги ще подобрят и надградят производствения процес. Уверени сме, че бъдещето на земеделието е във внедряването на алтернативни органични продукти и оптимално използване на ресурсите. За да бъде земеделието успешно и устойчиво, то трябва да се насочи към цялостна грижа, както за отглежданите растения, така и за основния ресурс - Земята. Само по този начин можем да осигурим оптимална рентабилност в дългосрочен план.

И тъй като сме убедени, че растениевъдният бизнес е един колоритен микс от прецизността на науката и артистичния подход на Твореца, ние предлагаме индивидуални решения за хранене на растенията за всяко стопанство и дори землище. Предвид специфичните особености на отделните райони и разнообразието на отглежданите култури, Екодарпол Болканс предлага услуга по разработване на индивидуални продукти, съобразени изцяло с нуждите на вашето стопанство.

Освен това, в стремежа си към осигуряването на комплексни решения за едно по-печелившо, устойчиво и природосъобразно земеделие, Екодарпол Болканс предлага различни продуктови и технологични решения, както и консултации. Те ще ви помагат на всяка крачка от вашето производство, за да постигате повече висококачествена продукция, отговаряща на най-високите стандарти. Нашата крайна цел е да осигурим за вас, нашите клиенти, сигурност, спокойствие, спестени разходи и време и топ резултати.

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ