За насНАШАТА МИСИЯДа предложим възможно най-добрата и надеждна рецепта за успех на земеделските производители в България, Green Ground обединява внимателно подбрани водещи световни брандове, отличаващи се със сериозен опит, иновативен подход и специално отношение към земята, природата и най-вече към своите клиенти. Стремежът към постоянно усъвършенстване и затваряне на цикъла на производство, чрез използването на иновативни и щадящи ресурсите технологии, е водещ във философията на компанията. Нашата мисия е успехът на всеки фермер, чието доверие сме спечелили и вярваме, че с действията си, с продуктите и услугите, които предлагаме, ежедневно инвестираме в едно по-конкурентоспособно, високопроизводително и природосъобразно българско земеделие.

Green Ground е официален представител на:

Екодарпол е водещ производител на органични и органично-минерални торове и почвени подобрители в Полша, с над 70% пазарен дял. Компанията разполага с един от най-големите и модерни заводи в Европа, както и с модерна, съвременна био-химична лаборатория. За своите над 25 години опит, Екодарпол е носител на множество награди и сертификати за иновативност и качество. Сериозна част от производството на компанията работи за българския пазар, като постоянно развива и подобрява продуктовата гама, следвайки тенденциите и специфичните нужди на стопанствата в България. Експертите и агрономите на Green Ground работят от години с продуктите на EkoDarpol и, заедно с многобройните клиенти на компанията, ежедневно се убеждават в силата на органиката. Тя е изключително важна за устойчивото развитие на културите и възстановяването на почвите и е в основата на успеха на продуктите на Екодарпол.

Crucianelli е лидерът на пазара на сеялки в Аржентина. С огромен обхват на дистрибуцията и с представителства в цял свят, компанията има амбицията да заеме водещи позиции в световен мащаб, предоставяйки безкомпромисно качество и безупречен сервиз за своите продукти. Crucianelli е първата фабрика за сеялки в Южна Америка с над 60-годишен опит и една от първите в света с роботизирано производство. Мисията на Crucianelli днес е да придружи земеделския производител през целия процес на търсене на идеалната машина, като персонализира производството така, че всеки елемент на сеялката да се адаптира към почвата, където ще бъде използвана. Компанията предлага най-доброто следпродажбено обслужване, което я отличава от нейните конкуренти в световен мащаб. Предлаганите от Crucianelli сеялки са насочени изцяло към No-Till технологията. Те са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната надеждност и устойчивост. Моделите Gringa, Nueva Pionera, Drilor и Plantor са безспорен еталон за работа в Аржентина и на други места по света, където от години доказват своите качества и надеждност. В България Green Ground осигурява пълен набор от резервни части Crucianelli на склад, както и сервиз във всяка точка на България с реакция при възникнал проблем в рамките на 24 часа.

SQM е световният лидер в производството на калиев нитрат с естествен произход, с най-нисък въглероден отпечатък, без хлор и с отлична разтворимост във вода. SQM е с над 50 години опит в сферата на минералното хранене и има заводи на 5 континента. Компанията разработва различни формулации торове – гранулирани и водоразтворими, които имат за цел да задоволят специфични хранителни нужди в различни фази от вегетацията на растенията. Предлаганите продукти на марката са плод на всеобхватни изследвания и многобройни полеви проучвания, проведени в цял свят в тесен контакт с производителите. Натрупаните данни и опитът на компанията са ключови за разработването на специфични формули, които ни позволяват да предоставяме експертни съвети за балансирани хранителни програми. Торовете SQM позволяват по-рационално използване на водните ресурси, повишават качеството и добива при всички видове култури.

Основан през 1987 г., Доктор Тарса (DRT) е един от най-динамично развиващите се брандове в сферата на производството на водоразтворими и листни торове. От 2000 г. компанията става част от гиганта SQM, което дава нов тласък в развитието й. DRT разполага със собствена напълно оборудвана лаборатория, която предоставя анализи на торове, почва, вода и растения. Така компанията осигурява пълна аналитична поддръжка за своите клиенти с цел предоставяне на консултации и програми за оптималното използване на предлаганите продукти. Произведените от DRT торове се изнасят в повече от 40 страни по целия свят, а модерните им и високотехнологични производствени мощности се отличават с висока производителност, позволяваща да бъдат задоволени и най-взискателните пазари. Мисията на DRT е да допринася за развитието в селскостопанския сектор, да наблюдава и дефинира настоящите и бъдещите нужди на производителите и да ги подкрепя чрез предоставяне на правилните продукти за постигане на оптимален добив и качество.

От повече от 50 години Koppert е синоним на иновации в селското стопанство. Компанията е специализирана в производството на биологични продукти за борба с вредители и болести по културите за земеделски производители с различни мащаби. Стопани от целия свят се доверяват на продуктите, знанията и опита на Koppert, за да възстановят естествения баланс в своите посеви, да подобрят здравето на културите, тяхната устойчивост и добиви. Koppert предлага интегрирана система от естествени решения за отглеждане на по-здравословни и безопасни култури, позволяващи на производителите да подобрят качеството и добивите. Предоставяйки винаги едни от най-новите разработки, както и консултации и експертиза, компанията подкрепя производители в повече от 100 страни да прилагат успешно методите на устойчивото земеделие.

Компанията Freudenberger е специализирала дейността си в производството, търговията и преработката на семена с най-високи стандарти за качество. Производителят има повече от 7000 клиента в над 70 страни, а търговският обем на година е 60 000 тона. Част от компетенциите на Freudenberger са семената за земеделие, тревните площи и фуражните култури, тревите и бобовите растения, покривните култури, дивите полски семена, цъфтящите смеси и пасищата. Специално внимание се обръща и на озеленяването на лозята, овощните градини и дървесните култури. Дългогодишната история, огромният опит и висококачествените продукти на Freudenberger изстреляха бранда до челните позиции в световните класации. Ставайки официален представител на един от топ лидерите на пазара на семена, можем да предложим още по-голямо разнообразие от органични семена, както и правилния сорт за всяко изискване и приложение.За консултации и въпроси, можете да разчитате на нашия екип:


Борислав Рангелов
т. 0888 22 44 51
b.rangelov@greenground.bg
CEO Green Ground, ключови клиенти, Crucianelli


Търговски представители:


Асен Пеев
т. 0882 81 61 66
a.peev@greenground.bg
Главен агроном, Мениджър иновации и развитие
Реджеп Черкез
т. 0889 98 82 50
r.cherkez@greenground.bg
Агроном, търговски представител за регион Югозападна България.
Диляна Иванова
т. 0882 05 76 01 
Агроном, търговски представител за регионите: Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково.
Йордан Иванов
т. 0888 30 48 44
y.ivanov@greenground.bg
Търговски представител за регионите:
Плевен, Враца, Габрово, Монтана, Ловеч и Велико Търново
Йордан Кръстев
т. 0884 15 57 40
Агроном, търговски представител за: Обл. Русе, Обл. Силистра, Обл. Разград, Община Попово, Община Лозница
Стефка Сиракова
т. 0888 80 61 60
s.sirakova@greenground.bg
Агроном, търговски представител за регион Пловдив.
Невин Джумерска
m. 0888 39 75 55
n.dzhumerska@greenground.bg
Агроном, търговски представител за регион Централна Южна България